Home

@TotalFishing_NL hasn't tweeted yet.

Totalfishing - Via Tiburtina 626, 00159 Roma

Too low to display


totalfishing .com - Google Profile

spokesmodel Deidra Bridger brings TotalFishing into HOTNESS! Check out this gorgeous chic who is Totally Outdoors! She is what we'llll all want as the girl next door on our calendars! Click this link and automatically place your vote for her to be on the next MarlinWear Cover Model!

Totalfishing Fan pakket

Super gaaf pakket voor de totalfishing fan! U ontvangt maar liefst 3 supergave totalfishing items! Een TF-Jack, een Luxe TF-Cap en een buiten sticker!

Find more data about totalfishing.

 • Totalfishing Sticker

  Eigenschappen:

 • Save up to 20% with these current Totalfishing coupons for June 2016

  Totalfishing Jack

  Het enige echte TotalFishing jack! Perfect voor tijdens het vissen maar ook zeker voor alledaags gebruik om even aan te schieten! Voorzien van luxe bedrukking van het TF-logo op rug, borst en kraag. Het materiaal is 100% wind- en waterbestendig en toch ademend! De mesh binnenvoering zorgt voor een optimaal draagcomfort. Het materiaal is dubbel beschermd en de naden zijn aan elkaar geplakt en van binnen met een verdichtingtape afgedekt. Tevens is het Coated TF-Jack voorzien van een capuchon die strak aangetrokken kan worden en opgeborgen kan worden in de kraag. Uitgevoerd met robuuste kwaliteit rits- en klittenbandsluitingen. De ruime steekzakken zijn waterdicht door middel van de dubbele afsluiting met klittenband.
  Verkrijgbaar in de maten Small – Medium – Large – XLarge – XXLarge en XXXLarge

  Totalfishing Cap

  Dé luxe cap van TotalFishing die je Beschermt tegen zon en regen! Voorzien van topkwaliteit 3D borduursel. Door de voorgevormde kunststof body van de klep blijft de TF-Cap perfect in model! De sluiting aan de achterzijde is voorzien van klittenband dus one size fits all! 100% Katoen.

  Totalfishing Sticker

  Met de TF-Sticker laat je iedereen weten dat TotalFishing jouw favoriete website is! Eenvoudig aan te brengen en bestand tegen weer en wind. Ook mooi om te plakken op bijvoorbeeld de achteruit van de auto of op de tackle box. De afmeting van de TF-Sticker is 38 × 17 cm.  Detto questo, voglio ringraziare di cuore Stefano di Totalfishing (viale Nusco 70, Roma), grande amico e grande persona! Consiglio a tutti di fare un salto al negozio, ne resterete sicuramente entusiasti.
  Ringrazio anche Federico e Roberto che hanno aiutato Stefano nell’organizzazione della gara.